Livrare rapida cu verificare colet

Produse

Montaj si avantaje pompa presiune + vana amestec

Montaj si avantaje pompa presiune + vana amestec

Montaj si avantaje pompa presiune + vana amestec

Schema montaj pompa presiune + vana amestec

Instalarea unui kit pompă ridicare de presiune + vană de amestec termostată se folosește la panourile solare nepresurizate pentru a spori confortul utilizatorului astfel:

  • presiune constată și sporită la apă caldă
  • temperatura constanta și ușor de reglat la apă caldă 

Montarea acestui kit este foarte ușor de realizat și se face pe țeava de apă caldă (retur) conform indicațiilor tehnice de mai jos și a schemei atașate.

Ordinea recomandată este: 

  1. Supapă de sens cu clapetă
  2. Vană amestec
  3. Pompă ridicare presiune (montată vertical)
  4. Fluxostat cu săgeata orientată în sus.

Fluxostatul sau senzorul de presiune pornește pompa când există consum de apă caldă și o oprește la absența lui. Pentru o bună funcționare a instalației din casă ta este recomandat  adaugi un regulator de presiune pe admisia de apă rece la intrarea în imobil. Dacă nu este posibil  adaugi acolo atunci îți recomand  adaugi (opțional) la admisia de apă rece în vana de amestec. Presiune mult mai mare la apă rece poate împiedica să se facă amestecul în vana cu termostat. În aceste fel, prin existența vanei de amestec, se protejează circuitul electronic din fluxostat, circuit care se poate defecta la temperaturi mari precum si simeringul pompeiTemperatura apei calde ajunge și până la 85 - 90°C. 

Este important  montezi atât pompa cât și vana conform indicațiilor de mai sus pentru o funcționare o optimă a acestora. În caz contrar pot apărea următoarele situații: fluxostautul pompei se poate defecta, mixul apă rece - caldă nu se realizează corespunzător.

Schema de montaj 

 schema montaj pompa + vana panou solar

 

    Kit PROMO Panou solar 135L plus Pompa ridicare presiune cadou 1 tub

    Kit PROMO Panou solar 135L plus Pompa ridicare presiune cadou 1 tub

    PRP: 2.650 lei Acesta este prețul recomandat de producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos cu roșu. 1.770 lei Economisești: 34%

    Furnizori

    Vrei mai multe informaţii?