Livrare rapida cu verificare colet

Produse

Afla cum poti face economie de 2400 lei cu panouri solare

panouri solare apa calda

Afla cum poti face economie de 2400 lei cu panouri solare

De ce ar trebui o familie să instaleze o instalație de încălzire a apei prin energie solară:

  • ECONOMIE: Instalațiile de încălzire a apei prin energie solară pot reduce semnificativ facturile de energie ale unei familii prin utilizarea energiei solare pentru încălzirea apei în loc de electricitate sau gaz. Cu un calcul foarte simplu. Dacă pentru încălzirea apei utilizând boiler electric sau centrală pe lemne/gaz aveți un cost între 200 - 400 lei, acest cost va dispărea complet în perioada Martie - Noiembrie. Ceea ce la o medie de 300 lei / luna costuri care nu vor mai există pentru 8 luni rezultă o economie de aproximativ 2400 lei / an. Astfel panoul Solaro se amortizează în aproximativ 1 an
  • FIABILITATE: Instalațiile de încălzire a apei prin energie solară sunt fiabile și necesită puțînă întreținere. Funcționează mulți ani fără niciun fel de întreține, furnizând apă caldă cu ajutorul soarelui.
  • CONFORT ȘI INDEPENDENȚA: panouri solare Solaro presurizate și nepresurizate nu au nevoie de nicio sursă de electricitate pentru funcționare. Acestea sunt total independente și au nevoie doar de apă.
  • CREȘTEREA VALORII PROPRIETĂȚII: Instalațiile de încălzire a apei prin energie solară pot crește valoarea unei case, făcând-o mai atractivă pentru potențialii cumpărători.
  • BENEFICII PENTRU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR: Instalațiile de încălzire a apei prin energie solară sunt o sursă de energie curată și regenerabilă, ceea ce înseamnă că nu produc emisii de gaze cu efect de seră și nu contribuie la poluarea aerului.
Cât de mult poate economisi o familie prin utilizarea unei instalații de încălzire a apei prin energie solară va depinde de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea instalației de încălzire a apei prin energie solară, cantitatea de apă caldă utilizată, climă locală și costul electricității sau gazului. În medie, o instalație de încălzire a apei prin energie solară poate economisi o familie în jur de 50-70% din costurile lor de încălzire a apei. De exemplu, dacă o familie cheltuie 4000 lei / an pentru încălzirea apei, ar putea economisi în jur de 2000 - 2400 Lei pe an cu o instalație de încălzire a apei prin energie solară - Solaro.
Solaro - Energia de care ai nevoie zi de zi!

panou solar presurizat 160 litri 18 tuburi

Panou solar presurizat 160L inox

PRP: 3.500 lei Acesta este prețul recomandat de producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos cu roșu. 2.440 lei Economisești: 31%

Furnizori

Vrei mai multe informaţii?