_
f

Warning: Illegal string offset 'payoff' in /home/rsolar60/public_html/wp-content/themes/wayson_solaro/page.php on line 188
Mediul in care lucram este intr-o permanenta schimbare, perfect pentru cei cu o abordare flexibila a muncii lor. Ne incurajam reciproc sa gandim si sa actionam chiar si in afara sferei de specialitate. Acest lucru se reflecta in atitudinea noastra. Noi oportunitati sunt prezente tot timpul, pentru oamenii potriviti, de aceea, suntem increzatori ca putem continua pe acelasi drum.

Acceptable file types: doc,pdf,docx.
Maximum file size: 1mb.
Echipa Solaro
Asteptam CV-urile dumneavoastra pentru a va fi alaturi in procesul de consolidare si formare tehnica specializata, necesar participarii si integrarii in cadrul echipei noastre de profesionisti. Ne face placere sa va anuntam ca toate CV-urile vor fi analizate in detaliu si va vom contacta imediat ce consideram ca sunteti pregatiti pentru a va alatura echipei Solaro.
Contact

Ne puteti contacta oricand pentru a primi informatii suplimentare, sau pentru a va informa cu privire la formarea unei cariere in domeniul energiei solare.

Trimiteti aplicatia dumneavoastra?

Warning: Illegal string offset 'subtitle' in /home/rsolar60/public_html/wp-content/themes/wayson_solaro/page.php on line 502